Νέα σχολική χρονιά

29/ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/2016
Το Νέο Ωδείο Αλίμου σας περιμένει από 1η Σεπτεμβρίου για εγγραφές με πολλές καινοτομίες για τη νέα σχολική χρονιά! Ο προσανατολισμός μας σε πολύ υψηλού επιπέδου σπουδές στον τομέα του πιάνου και της κιθάρας συνεχίζεται, χωρίς να παραβλέπουμε και όλα τα υπόλοιπα όργανα. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να σας κατευθύνουμε με βάση τις επιθυμίες σας, σε ένα χώρο που κατανοούμε τη σημασία της μουσικής ως παγκόσμιας γλώσσας. Τα παιδιά σας μαθαίνοντας μουσική δεν περνούν απλά ευχάριστα το χρόνο τους, αλλά μπορούν με την καθοδήγησή μας να απολαμβάνουν το χόμπυ τους ή τις σπουδές τους ακριβώς όπως άλλα παιδιά της ηλικίας τους στο εξωτερικό. Διαθέτουμε καθηγητές με ιδιαίτερες παιδαγωγικές γνώσεις, κάτοχοι πτυχίων πανεπιστημίων και με νέες ιδέες.
Τηλεφωνήστε μας στο 210-9836036 και 6944298065 για να κλείσετε ραντεβού γνωριμίας!
Εκτός από τα παλιά τμήματά μας, λειτουργούν και νέα τμήματα από Σεπτέμβρη, ανάλογα με τη συμμετοχή του αριθμού των μαθητών:
– Ομαδικό τμήμα μουσικής προπαιδείας στο πιάνο (μέχρι 2 άτομα)
– Πρακτική στην αγγλική γλώσσα και αγγλική ορολογία της μουσικής σε μικρά παιδιά στο πιάνο, από καθηγητές με μουσικές σπουδές και μεταπτυχιακά στην Αγγλία (γίνεται είτε ατομικά είτε ομαδικά)
– «Ζωγραφίζω τους ήχους» (για ηλικίες από 5-7 ετών, ομαδικό)
– Χορωδία ενηλίκων (ομαδικό)
– Σύνολα κιθάρας (ομαδικό μάθημα)
– Ορχηστρικά σύνολα (ομαδικό)
– Πιάνο duo και 4 χέρια στο πιάνο (ατομικό με το δάσκαλο ή ομαδικό με 2 άτομα)
– Σύνθεση και αυτοσχεδιασμός στο πιάνο (ατομικό ή ομαδικό)
– Φωνητικά σύνολα (ομαδικό)
 Τακτικά workshops μία φορά το μήνα σε διάφορα μουσικά θέματα (ομαδικά)
EN EL